| 
 
 
 | 
Horozlu ve Karahindibalı Krep | 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc111486 
Gönderme Tarihi: 18.Eyl.2015 
2,183 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 bardak süt
 
1 adet yumurta
 
3 su bardağı un
 
60 gram kızartma yağı
 
2 adet soğan
 
1 tutam tuz
 
5 adet horoz kanat
 
100 gr Karahindiba
 
Yarım bardak kaşar peyniri
 
 
Malzemesinden krep hazırlanarak krep tavasında tane tane pişirin.
 
Karahindibayı küçük küçük doğrayıp yağda kavurun. Horozu parmak şeklinde doğrayıp yağsız tavada pişirin. Horoz ve karahindibayı birleştirip krepin iç malzemesini oluşturun. Krepler de pişince, hepsini bir araya getirip üzerine kaşar peynir rendesiyle 5-10 dakika fırınlayın. Sıcak servis yapın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |