| 
 
 
 | 
Horoz Etli Kremalı Kanape | 
  | 
fatmahatun 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.06.2015 
Mesajlar: 30 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc112689 
Gönderme Tarihi: 13.Kas.2015 
1,912 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
300 gram horoz eti
 
Kızartma yağı
 
100 gram kaşar
 
1 paket krema
 
Yeteri kadar mayonez
 
1 fincan çörekotu
 
1 kaşık çeşnili tuz
 
1 tane beyaz ekmek
 
2 tane şeftali
 
1 avuç fındık
 
 
İlk önce horoz etini ince dilimleyelim şeritler halinde keselim yağı tavaya alalım ve horoz etimizi soteleyelim içine çeşnili tuz katalım çok kızartmadan ocaktan alalım ekmeklerimizi dilimleyelim üzerine krema sürüp horoz etini koyalım mayonez sıkalım ve fındıkları arasına koyalım kaşarımızı rendeleyip en son üzerine dökelim ve servis edeceğiniz zaman mikro dalga fırında 3 dakika kaşarı eriyene kadar pişirelim enson çörekotu serpip şeftali dilimleriyle servis edelim.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |