60 gram ince kıyılmış hindistancevizi 
 
200 gram tereyağı 
 
1 su bardağından bir parmak fazla tozşeker 
 
200 gram labne peyniri 
 
4 çorba kaşığı Bailey's 
 
Yarım paket pötibör bisküvi 
 
Üzerine 1-2 çorba kaşığı hindistancevizi
 
 
Tereyağı, şekeri ve labne peyniri mikserle çırpın. Krema kıvamına getirin. hindistancevizini ekleyin.
 
Bisküvileri küçük küçük parçalayıp, kremalı karışıma ekleyin. Bailey'si katın. Dikdörtgen şeklinde bir alüminyum folyo kesin. Ortasına uzunlamasına pasta
 
hamurunu yayın. Daha sonra folyoyu üzerine kapatın. Elinizle hamuru yukarı doğru yükseltip, piramit şekli
 
verin. Buzlukta dondurun.  
 
Servis yapmadan önce, üzerine hindistancevizi serpin.
  
 |