| 
 
 
 | 
Hindistancevizli Bisküvi Pastası | 
  | 
kardiyak 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 13.05.2019 
Mesajlar: 24 Şehir: Erzincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc142682 
Gönderme Tarihi: 13.May.2019 
609 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
http://www.hurriyet.com.tr
 
 
Krema için:
 
1 paket krema veya 1 su bardağı süt
 
2 paket krem şanti
 
2 su bardağı hindistancevizi
 
Tabanı için:
 
2 paket yulaflı bisküvi
 
50 gram eritilmiş tereyağı
 
Üzeri için:
 
2 paket sade bitter çikolata
 
 
Öncelikle bisküvileri robotta un haline getirin. Üzerine eritilmiş tereyağını ilave edip iyice harmanlayın. Kelepçeli kalıba dökün ve düz tabanlı bir bardak yardımı ile bastırarak yerleştirin.
 
Kremşantiye krema veya süt ilave edip sertleşene kadar çırpın. 2 su bardağı hindistancevizi ilave edip karıştırın. Bu karışımı bisküvilerin üzerine yayıp bastırarak düzleyin. Dolaba koyarak dinlemesini sağlayın.
 
Üzerine benmari usulü erittiğimiz çikolatayı gezdirin. Donduktan sonra servise sunun.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 |