2 adet yufka,
 
100 gram hindi göğüs,
 
1 adet soğan,
 
1 çorba kaşığı sıvıyağ,
 
birkaç adet mantar,
 
tuz.
 
Kızartmak İçin:
 
Sıvıyağ
 
 
Soğanı yemeklik doğrayın. 1 çorba kaşığı sıvıyağda pembeleştirin. Küçük doğranmış mantar ve ince doğranmış hindi göğsünü ekleyip, kavurmaya devam edin. Tuzunu ekleyip, ocaktan alın. Yufkaları yağlayıp, üst üste koyun. İri üçgenler oluşturacak biçimde (yaklaşık 6 parça) kesin. Her bir üçgenin üzerine, hazırladığınız içten koyun. Sigara böreği sarar gibi sarın. Hazırladığınız böreği kızgın sıvıyağda kızartıp ortalarından verev kesin. Sıcak olarak servis yapın.
  
 |