3 kaşık yağ
 
Yarım lahana
 
2 parça hindi göğsü
 
1 adet kabak
 
2 adet kırmızı biber
 
2 kaşık soya sosu
 
1 kaşık salça
 
1 bardak kaşar rendesi
 
Tuz
 
2 bardak su
 
1 adet soğan
 
 
Lahanayı yapraklarına ayırıp haşlıyalım soğanı doğrayalım yağda kavuralım.
 
Hindi etini julyen doğrayıp soğana ekliyelim suyunu çekene kadar pişirelim.
 
Biber ve kabağı da julyen doğrayıp ekliyelim soya sosu ve tuzu ekleyip 5 dak kavuralım.
 
Lahana yapraklarını içimizle sarıp tencereye dizip salçalı suyumuzu ekleyip 30 dak pişirelim.
 
Servis ederken kaşarımızı serpelim.
 
 
 
  
 |