| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hindili Kabak Sandalı | 
 
  | 
Berktay 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.03.2014 
Mesajlar: 33 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc130137 
Gönderme Tarihi: 01.Arl.2017 
1,847 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
https://yemek.name
 
 
4 adet kabak
 
3 dilim hindi bonfile
 
1 su bardağı yağsız süt
 
4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
 
1 yemek kaşığı un (tepeleme)
 
1 yemek kaşığı zeytinyağı
 
Tuz
 
Karabiber
 
 
Kabakları soyun, sıcak suda 15 dakika haşlayın.
 
Haşlanan kabakları ortadan ikiye bölün, bir tatlı kaşığı yardımıyla çekirdekli kısımlarını çıkartın.
 
1 çorba kaşığı zeytinyağı eklediğiniz bir tavada, küçük kuşbaşılar halinde doğradığınız hindi bonfileleri pişirin.
 
Haşlanmış kabakların ortalarına hindi etlerini koyun.
 
Küçük bir tencereye 1 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyin, üzerine 1 çorba kaşığı dolusu unu ilave edin, un pembeleşinceye kadar kavurun.
 
Unun kokusu gidince 1 su bardağı yağsız sütü, tuz ve karabiberi ekleyin, muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin, karışım topaklanırsa blendardan geçirin.
 
Hindi etli kabakların üzerine beşamel sosdan ekleyin.
 
Kaşar peynirini ilave ederek önceden ısıtılmış fırında kabakların üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hindili Kabak Sandalı Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |