| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hindili İç Pilav | 
 
  | 
azo 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 02.12.2014 
Mesajlar: 22 Şehir: İzmir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc104014 
Gönderme Tarihi: 31.Arl.2014 
1,595 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
2,5 su bardağı pirinç
 
2 domates
 
3 çorba kaşığı dolma fıstığı
 
1 çorba kaşığı kuş üzümü
 
1adet havuç
 
1 soğan
 
400 gram kuşbaşı hindi eti
 
1 demet dereotu
 
1adet kesme şeker
 
3 çorba kaşığı tereyağı
 
Tuz, karabiber, tarçın
 
 
Tereyağını tencereye alıp eritin. Üzerine pirinçleri ekleyip rendelenmiş soğanla 5 dakika kadar kavurun. Üzerine rendelenmiş domatesleri, küp doğranmış havucu ve sıcak suyu üzerine ekleyip kapağını kapatın ve 20 dakika pişirin. Diğer tarafta hindi etlerini çok küçük küpler halinde doğrayın tereyağında 10 dakika kavurup içine fıstık ve suda beklemiş kuş üzümlerini ekleyip pilavın içine ekleyip karıştırın. Dinlendirin ve servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hindili İç Pilav Tarifleri Pilavlar
 | 
 
 
 
 |