50 gr margarin
 
2 Adet Yufka
 
10 Adet Endivyen Yaprağı (hindiba)
 
250 Gram Lor
 
2-3 Adet Sarımsak
 
1 Adet Soğan
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
1 tatlı kaşığı Pul Biber
 
1 tatlı kaşığı Karabiber
 
Kızartma yağı
 
 
Soğanı yemeklik doğrayıp, 2 yemek kaşığı yağ ile kavuralım. Sarımsakları da küçük doğrayıp içine atalım. Endivyenleri iri doğrayıp soğana ilave edip az kavurup loru ekleyelim. Biraz daha çevirip, baharatları katalım, böylece içi hazırlamış olduk.
 
Yufkaları 8'e bölüp klasik sigara böreği tarzında saralım ve bol yağda kızartalım.
 
 
 
  
 |