| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hindi Prenses | 
 
  | 
Yemek Tarifleri 
Robot 
 
Kayıt: 18.06.2006 
Mesajlar: 10595 Şehir: Türkiye | 
Kısa URL: https://ml.md/lc47435 
Gönderme Tarihi: 19.Şub.2010 
3,129 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
 Oktay Usta
 
 
300 gr Hindi göğsü
 
1 Adet haşlanmış havuç
 
1 Adet yeşil biber
 
1 Tutum ıspanak
 
1 Adet domates
 
2 Diş sarımsak
 
1 Tatlı kaşığı salça
 
Tuz
 
Karabiber
 
Orkide çiçekyağı
 
Su
 
Beşamelsos için:
 
2 Çorba kaşığı silme un
 
1 Su bardağı soğuk süt
 
Tuz
 
Karabiber
 
Orkide çiçek yağı
 
 
YAPILIŞI
 
Hindi etine tuz ve biber ilave ederek tavada kızartıyoruz. Sonra fınn tepsisine alıyoruz. Üzerine soğan ve sanmsakla sotelediğimiz ıspanak yapraklarını yayıyoruz.
 
Beşamel Sos: Tencerenin içine Orkide yağ koyup un ilave ediyoruz. Unu kavuruyoruz soğuk süt ilave ediyoruz. Tuz ve karabiber ilave edip kıvamını koyu tutuyoruz. Şanti torbasıyla Ispanaklı harcın üzerine hazırladığımız sosu sıkıyoruz.
 
Haşladığımız havucu slays olarak kesip beşamel sosunun üzerine diziyoruz. Diğer tarafta tenceremize Orkide yağ koyup sarımsak, domates ve salça ilave edip bir sos hazırlıyoruz. Bu sosu etlerin alt kısmına gelecek şekilde döküyoruz. 180 derecede 10 dakika pişiriyoruz.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hindi Prenses Tarifleri Orkide Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |