| 
 
 Malzeme:
 Ana Yemek :
 2 demet roka
 200 gr hellim peyniri
 150 gr pancar turşusu
 2 adet közlenmiş kırmızı biber
 2 çay kaşığı balzamik sirke
 1 çay kaşığı bal
 3 çorba kaşığı AltınHasat Riviera Zeytinyağı
 
 Rokaları temizleyip yıkayın, fazla olan saplarını kesin. Çok uzun olan yaprakları iki ya da üçe bölün, bir salata kasesine aktarın. Közlenmiş biberleri dörde bölüp rokaların üzerine yerleştirin. Pancarları küp şeklinde kesip salataya ilave edin. Hellim peynirini dilimleyip ızgarada her iki tarafını kızartın. Salatanın sosu için balzamik sirke, zeytinyağı, bal ve karabiberi küçük bir kasede çırpın. Sosu salatanın üzerine dökün. Kızarmış hellim peynirlerini salatanın üzerine yerleştirip servis yapın.
 
 
 |