| 
 
 
 | 
Hellim Peynirli Cevizli Kanepe | 
  | 
semazen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 11.12.2015 
Mesajlar: 37 Şehir: Konya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc113378 
Gönderme Tarihi: 11.Arl.2015 
1,483 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 dilim ekmek
 
4 dilim hellim peyniri
 
1 adet armut
 
10 gr tereyağı
 
4 adet ceviz
 
 
Dilimlenmiş ekmeklerin üzerine tereyağı sürülür, sonra hellim peyniri eklenir ve ardından armut dilimleri konulur ve sonra 5 dakika fırında 150 derecede pişirilir. Fırından çıktıktan sonra üzerine ceviz konulur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |