5 adet yufka
1 su bardağı süt
1/2 su bardağı sıvı yağ
1 adet yumurta
İç Harcı için:
300 gram dana kıyma
2 orta boy soğan (ince doğranmış)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz, karabiber, pul biber
Tavaya zeytinyağını alın, doğranmış soğanları pembeleşene kadar kavurun. Kıymayı ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. Tuz, karabiber ve pul biberle tatlandırın. Harcı soğumaya bırakın.
Süt, sıvı yağ ve yumurtayı çırpın.
Yufkaları tezgaha serin ve her birini hazırladığınız sütlü sostan fırça ile bolca sürün.
İlk yufkayı serdikten sonra iç harcın bir kısmını yayarak üzerine ikinci yufkayı koyun. Soslayın. Bu işlemi yufkalar bitene kadar tekrarlayın.
Hazırladığınız böreği dilimleyin veya rulo yapıp parçalara kesin.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika, üzeri altın rengini alana kadar pişirin.

|