| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hazır Lokma | 
 
  | 
kara sinek 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 30.05.2017 
Mesajlar: 21 Şehir: Nevşehir | 
Kısa URL: https://ml.md/lc125701 
Gönderme Tarihi: 30.May.2017 
1,125 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet yaş ekmek hamuru
 
Kızartma yağı
 
Şurup için:
 
2 su bardağı şeker
 
2,5 su bardağı su
 
 
Su ve şeker bir arada kaynatılır. Sonra soğumaya bırakılır. Çarşı fırınından alınan yaş ekmek hamurundan yarım ceviz kadar parçalar alınır ve yuvarlanır. Tavaya derin yağ konur. Kızınca hamur topları atılır. Altın rengi kızarınca kevgirle alınır ve soğuk şerbete atılır. Yarım saat sonra ikram edilebilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hazır Lokma Tarifleri Hamur İşleri
 | 
 
 
 
 |