|
|
Havyarlı Peynirli Kanepe |
|
Göksen
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 23.01.2015
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana |
Kısa URL: https://ml.md/lc113289
Gönderme Tarihi: 08.Arl.2015
1,859 defa indirildi / yazdırıldı
|
12 Dilim Tost Ekmeği
1 yemek kaşığı tereyağı
100 gr Süt Kreması
100 gr Krem peynir
Tuz
Karabiber
80 gr Açık Renkli Havyar
1/2 Demet Dereotu
Hardal
Tost ekmeklerini kızartıp bir fırın ızgarasının üzerinde soğumalarını bekleyin. Yıldız şeklindeki bir kurabiye kalıbı ile şekiller çıkarın. Her dilimden iki yıldız çıkarmaya çalışın.
Havyarlı krema için süt kreması, tereyağı ve krem peyniri karıştırın. Kremayı tuz ve karabiberle tatlandırın. Karışımı bir sıkma torbasının içine doldurun. Yıldız ekmeklerin yarısına kremalı karışımdan sıkın. Üzerini havyar ve dereotu ile süsleyin.
|
|
Havyarlı Peynirli Kanepe Tarifleri Kanepeler
|
|