Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Bonfile Tarifleri > Havuçlu Koyun Kol Sarma (1 adet - 9,905 defa bakıldı)

Havuçlu Koyun Kol Sarma


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Çorba Tarifleri
Salatalar
Makarnalar
Pilavlar
Yumurta Yemekleri
Sebze Yemekleri
Zeytinyağlılar
Dolmalar
Baklagiller
Et Yemekleri
Biftek Tarifleri
Bonfile Tarifleri
Dana Tarifleri
Jambon Tarifleri
Kapama Tarifleri
Keçi Tarifleri
Kıyma Tarifleri
Kontrfile Tarifleri
Koyun Tarifleri
Kuşbaşı Tarifleri
Kuzu Tarifleri
Külbastı Tarifleri
Pastırma Tarifleri
Pirzola Tarifleri
Salam Tarifleri
Sığır Tarifleri
Sosis Tarifleri
Söğüş Tarifleri
Sucuk Tarifleri
Kebaplar
Köfteler
Sakatatlar
Tavuk Yemekleri
Balıklar
Soslar
Reçeller Marmelatlar
Hoşaflar Kompostolar
Turşular Konserveler
Diğer Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Havuçlu Koyun Kol Sarma

poster
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 20.05.2015
Mesajlar: 18
Şehir: Elazığ
Kısa URL: https://ml.md/lc107800
Gönderme Tarihi: 22.May.2015
1,860 defa indirildi / yazdırıldı




1 kilo koyun kol eti
2 orta boy haşlanmış havuç
1 su bardağı sıcak su
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı yoğurt
Tuz
Karabiber

Kasabınıza kol etini zedelemeden kemiklerini ayıklatıp aldığınız etin her tarafı eşit olacak şekilde tokmakla dövün.
Arasına tuz ve karabiberi serpin. Haşlanmış havuçları ortasına dizin ve eti sımsıkı sarıp önce çuvaldızla dikin sonrada açılmaması için iple sımsıkı sarın.
Eti bir tencereye koyun yağı ve suyu ilave edin.Harlı ateşte kaynatın. Su kaynamaya başlayınca altını kısın ve 1.5-2 saat pişirin.
Bu arada fırını 180 dercede ısıtın. Salçayı ve yoğurdu iyice karıştırın. Eti tencereden alın ve fırın tepsisine koyun. Üzerine yoğurtlu karışımı sürün ve ısıtılmış fırında nar gibi oluncaya kadar pişirin. İstediğiniz bir pilav yapın.Eti pilavın üzerine oturtun.İplerini kesip çıkarın ve dilimleyerek servis yapın.







Havuçlu Koyun Kol Sarma Tarifleri Bonfile Tarifleri



(1 adet Havuçlu Koyun Kol Sarma 9,905 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort