| 
 
 
 | 
Hassa Böreği (Hazır Yufka) | 
  | 
çay bardağı 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.02.2016 
Mesajlar: 24 Şehir: Kahramanmaraş | 
Kısa URL: https://ml.md/lc115158 
Gönderme Tarihi: 27.Şub.2016 
1,686 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 adet yufka
 
100 gr biberli zeytin
 
5 yemek kaşığı margarin
 
1 dal taze soğan
 
100 gr çekilmiş ceviz içi
 
50 gr tulum peyniri
 
1 demet kıyılmış dereotu
 
1 tutam pul biberi
 
Kızartmak için:
 
Sıvı yağ
 
 
Biberli zeytinleri kıyıp kenara alın. Margarini eritip ince kıydığımız soğanı kavuralım ve biberli zeytinleri ekleyip birkaç dakika kavuralım. Harcı ocaktan alıp tulum peyniri, dereotu ve pul biberi ilave edelim. Yufkaları ikiye bölüp harcı paylaştıralım. Rulo şeklinde sarıp kızartıp sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |