| 
 
| 
 
 
 | 
 
Haşlama Tavuk Göğsü | 
 
  | 
Atlantis 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 05.01.2008 
Mesajlar: 39 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc77953 
Gönderme Tarihi: 15.Tem.2012 
2,457 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
3 adet ince dövülmüş tavuk göğüs eti
 
1 adet közlenmiş kırmızı biber 
 
20 gram tulum peyniri 
 
2 dal maydanoz
 
 
İnce dövülmüş tavuk etlerinin içine közlenmiş kırmızıbiberden, kıyılmışmaydanozdan ve peynirden paylaştırın. Daha sonra folyo ya da streç filmle rulo yapıp şeker gibi paketleyin. Kaynayan tuzlu suyun içinde 15-20 dakika kaynatın. Suyun içinden alıp paketi açın ve dilimleyip servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Haşlama Tavuk Göğsü Tarifleri Bıldırcın Tarifleri
 | 
 
 
 
 |