| 
 
 
 | 
Haşlama Karışık Sebze Garnitürü | 
  | 
Yemekhane 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 12.08.2020 
Mesajlar: 5284 Şehir: Amasya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc152539 
Gönderme Tarihi: 24.Ağu.2020 
347 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Milli Eğitim Bakanlığı
 
Aile ve Tüketici Hizmetleri
 
Ankara 2011
 
 
3-4 adet patates 
 
2-3 adet havuç 
 
2 adet kereviz 
 
2 adet kabak 
 
1,5 çay kaşığı kadar tuz 
 
 
Sebzeler temizlenip tuz atılmış az su ile pişirilir. 
 
Özelliğine göre dilimlenerek veya bütün olarak et yemeklerinin etrafına yerleştirilip süslenir.
 
Suda pişirilerek hazırlanmış et ve tavuk yemeklerinin yanında servise sunulur.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |