| 
 | 
| Haşlama Et (Safranbolu Karabük) | 
|  | Selver Somuncu Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 25.05.2007
 Mesajlar: 1024
 Şehir: Ankara
 | Kısa URL: https://ml.md/lc173597 Gönderme Tarihi: 07.Ağu.2023
 198 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 Mine Bakkaloğlu
 
 3 kg kemikli dana eti
 20 gr salça
 Tuz
 
 Kemikli dana eti parçaları bir tencerede kendi suyunu çekene kadar kaynatılır.
 Daha sonra salça ilave edilerek etle birlikte kavrulur. Üzerine su ilave edilerek kısık ateşte etler kemiğinden ayrılana kadar pişirilir.
 Biraz sulu bir şekilde servis yapılır.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |