Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Haşıl (Şenkaya Erzurum)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Ağrı Yemekleri
Ardahan Yemekleri
Bingöl Yemekleri
Bitlis Yemekleri
Elazığ Yemekleri
Erzincan Yemekleri
Erzurum Yemekleri
Hakkari Yemekleri
Iğdır Yemekleri
Kars Yemekleri
Malatya Yemekleri
Muş Yemekleri
Tunceli Yemekleri
Van Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Haşıl (Şenkaya Erzurum)

Tanju Çakır
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 16.06.2020
Mesajlar: 44
Şehir: Ankara
Kısa URL: https://ml.md/lc151256
Gönderme Tarihi: 16.Haz.2020
360 defa indirildi / yazdırıldı




Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı

500 gr. Kemikli kuzu kaburga et
100 gr. Barbunya (yörede renkli fasulye olarak da isimlendiriliyor)
1 adet kuru soğan
2 adet patates
1 yemek kaşığı salça
2 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı reyhan
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz

İlk olarak tereyağı eritilir. Ufak ufak yemeklik olarak doğranmış olan kuru soğanlar tereyağında pembeleşinceye kadarkavrulur.
Üzerine sırasıyla pul biber, salça ve daha önceden haşlanmış etler eklenir ve kavurma işlemine birkaç dakika daha devam edilir.
Bir sonraki aşamada küp şeklinde ve biraz irice doğranmış olan patatesler katılır ve birkaç kez karıştırılır.
Daha sonra önceden haşlanmış olan barbunyalar ve üzerine nane, reyhan, pul biber, karabiber ve tuz eklenir.
Son aşamada ise haşlanan etin suyu eklenerek birkaç kez karıştırılır.
Pişirme işlemine patatesler ağızda ufalanıncaya kadar devam edilir. Bu şekilde sıcak olarak servise sunulur.

Not: Eti kaynatmada kullanılan su dökülmez, daha sonra yemeğin suyu olarak kullanılır.







Haşıl (Şenkaya Erzurum) Tarifleri Doğu Anadolu Yemekleri



(1 adet Haşıl (Şenkaya Erzurum) 1,983 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort