| 
 | 
| HAŞHAŞLI TAHİNLİ KEK | 
|  | baget Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 02.01.2014
 Mesajlar: 25
 Şehir: Amasya
 | Kısa URL: https://ml.md/lc94899 Gönderme Tarihi: 04.Oca.2014
 4,272 defa indirildi / yazdırıldı
 
 | 
| 
 
 3 YUMURTA
 1.5 SU BARDAĞI ŞEKER
 1 ÇAY BARDAĞI TAHİN
 1.5 SU BARDAĞI SÜT
 1 SU BARDAĞI HAŞHAŞ
 1 SU BARDAĞI SIVI YAĞ
 1 ÇAY BARDAĞI DÖVÜLMÜŞ CEVİZ
 1 KABARTMA TOZU
 1 VANİLYA
 3 SU BARDAĞI UN
 
 YUMURTA VE ŞEKER MİKSERLE ÇIRPILDIKTAN SONRA SÜT YAĞ TAHİN EKLENİR MİKSERLE ÇIRPILIR. CEVİZ VANİLYA VE HAŞHAŞ KATILIR KAŞIKLA KARIŞTIRILIR. UN VE KABARTMA TOZU EKLENİR KAŞIKLA KARIŞTIRILIR. KARIŞIM YAĞLANMIŞ KABA BOŞALTILIR. 180 DERECE ISITILMIŞ FIRINDA 45 DAKİKA PİŞİRİLİR.
 
 
 | 
| 
 
 
 
 
 |