| 
 
 
 | 
Haşhaşlı Cevizli Krep Bohçası | 
  | 
körpe 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 25.11.2013 
Mesajlar: 30 Şehir: Erzurum | 
Kısa URL: https://ml.md/lc94028 
Gönderme Tarihi: 25.Kas.2013 
1,663 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
2 tane yumurta
 
2 bardak süt
 
2 bardak un
 
1 kaşık tuz
 
Krebi pişirmek için:
 
1 kaşık sıvı yağ
 
Sos için:
 
2 kaşık un
 
50 gram sıvıyağ
 
1,5 bardak süt
 
150 gram kaşar rendesi
 
1 bardak ceviz
 
1 bardak haşhaş
 
 
Krep malzemesini bir kaba alalım mikserle çırpalım kerp tavasına yağlayıp kaşıkla hamurumuzdan dökelim krepleri pişirelim hamur bitene kadar yapalım ayrı bir tencerede margarinle unu kavurup üzerine sütünü ekleyelim pişirelim kaşar rendesini katıp ocaktan alalım beşamel sostan kreplerin içine kaşıkla koyalım ceviz ve haşhaş dökelim krepleri bohçalayalım fırın tepsisine dizelim fırında 10 dakika kızartıp güzel bir çayla servis edelim.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |