| 
 
 
 | 
Haşhaş Tohumlu Pırasa Kavurması | 
  | 
vişne çekirdeği 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.06.2016 
Mesajlar: 22 Şehir: Şanlıurfa | 
Kısa URL: https://ml.md/lc117746 
Gönderme Tarihi: 22.Haz.2016 
1,425 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 adet dilimlenmiş pırasa
 
1 yemek kaşığı tereyağı
 
15 ml haşhaş tohumu
 
Karabiber
 
Tuz
 
 
Pırasaları 3 dk kadar haşlayın. Suyunu süzün.
 
Başka bir kap içine tereyağını katın ve haşhaş tohumlarını 1 dk kavurun.
 
Pırasaları, tuzu ve karabiberi de bu kaba ekleyip, 2 dk daha kavurun.
 
Sıcak servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |