1 adet hazır pandispanya
1 paket Pakmaya Vanilyalı Pasta Kreması
1 su bardağı soğuk süt
1 çay bardağı labne peyniri
1 çorba haşhaş tohumu
1 limonun rendelenmiş kabuğu
1 adet muz
2 dilim ananas
Pasta kreması için Pakmaya Vanilyalı Pasta Kremasının tamamını çukur bir kaseye dökün. Soğuk sütü ekleyin. Önce düşük devirde, daha sonra yüksek devirde birkaç dakika çırpın. En son labne peynirini, rendelenmiş limon kabuğunu ve haşhaşı ekleyin. Spatula ile karıştırın. Kremanız hazırdır.
Pandispanyaları küçük yuvarlak kalıp yardımı ile istediğiniz boyutlarda yuvarlak kekler elde edin. Keklerin arasına hazırladığınız pasta kremasından sürün, aralarına da taze meyveler yerleştirin. Kürdanla veya dekoratif küçük çatallarla sabitleyin. Hemen servis yapın.
|