| 
 
| 
 
 
 | 
 
Harman Kebabı | 
 
  | 
Zerdali 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 26.06.2007 
Mesajlar: 28 Şehir: Nallıhan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc72774 
Gönderme Tarihi: 18.Şub.2012 
5,319 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
 Ayşe Tüter
 
 
1 paket kremalı mantar çorbası
 
500 gr. kuşbaşı doğranmış dana veya kuzu eti
 
2 kabak rendesi veya 1 demet ince doğranmış ıspanak veya pazı
 
2 havuç
 
1 su bardağı kaşar rendesi
 
1 kahve fincanı zeytinyağı
 
1 su bardağı mantar
 
1 su bardağı mısır
 
1 demet dereotu
 
Tuz
 
Karabiber
 
Kırmızı biber
 
1 su bardağı et suyu
 
 
Eti bol su ile tencereye koyun ve haşlayın. Etler yumuşayınca ateşten alın. Süzüp bir fırın kabına koyun. Üzerine 1 paket mantar çorbası dökün. İnce kıyılmış pazıyı, rendelenmiş havucu, mısırı, mantarı, karabiberi koyun. Harmanlayın, üzerine zeytinyağını ve et suyunu ilave edin. Kaşar peynirini serpin ve üzerini folyo ile örtün. 200 derecelik fırında 25 dakika pişirin, üzerine dereotu ve kırmızı biber serperek servis yapın.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Harman Kebabı Tarifleri Döner Tarifleri
 | 
 
 
 
 |