https://www.sabah.com.tr
 
 
Yarım kg kaburga veya parça et
 
Yarım kg taze fasulye
 
Yarım kg barbunya
 
3 adet soğan
 
Yeteri kadar tuz
 
3 adet rendelenmiş domates
 
3 yemek kaşığı tereyağı
 
Bir tutam toz şeker
 
Üzeri İçin:
 
Tereyağı
 
Taze nane veya kurutulmuş nane
 
 
Etin üzerine gelecek kadar su ekleyip 15- 20 dakika pişirin. Taze fasulye, barbunya, ince doğranmış soğan ve domatesi ilave ederek pişirmeye devam edin. Şekeri ve tuzu da katıp 35 – 40 dakika pişirin. Sonra ocaktan alın. Tereyağını tavaya alıp eritin. Üzerine kurutulmuş nane ekleyip bir-iki çevirin ve sıcak olarak servis yapın.
 
 
 
  
 |