| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hardallı Tavuk Baget | 
 
  | 
Göksen 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 23.01.2015 
Mesajlar: 6647 Şehir: Adana | 
Kısa URL: https://ml.md/lc114118 
Gönderme Tarihi: 12.Oca.2016 
1,541 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
8 adet AYTAÇ Tabaklı Piliç Baget
 
1/2 su bardağı kadar süt
 
1 yemek kaşığı salça
 
1 yemek kaşığı bal
 
1 tatlı kaşığı hardal
 
2 yemek kaşığı sıvı yağ
 
1-2 yemek kaşığı soya sosu
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
Kekik
 
 
1 AYTAÇ Tabaklı Piliç Baget hariç bütün malzemeyi karıştırın. Sos akıcı ve hafif kıvamlı olmalı.
 
2 AYTAÇ Tabaklı Piliç Baget leri sosla beraber harmanlayın ve buzdolabında yaklaşık 30 dakika dinlendirin.
 
3 AYTAÇ Tabaklı Piliç Baget ler dinlendikten sonra sosuyla beraber teflon tavaya alın.
 
4 Tavanın kapağını kapatın, ocağın altını en kısıkta yakın.
 
5 Ara ara kontrol edin AYTAÇ Tabaklı Piliç Baget ler suyunu salıp çekinceye kadar pişirin.
 
6 Kapağını açın. Ocağın da altını açın ve altlı üstlü çevirerek kızartın.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hardallı Tavuk Baget Tarifleri Aytaç Yemek Tarifleri
 | 
 
 
 
 |