Yarım göbek marul
 
2 adet közlenmiş kırmızıbiber
 
100 g AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM
 
7-8 adet jalapeno biberi
 
4 adet salatalık turşusu
 
5-6 adet biberli zeytin
 
7-8 dal maydanoz ( ince kıyılmış)
 
1 çay bardağı ceviz içi
 
Sosu için;
 
1 tatlı kaşığı hardal
 
1 çay bardağı mayonez
 
1 çay bardağı yoğurt (suyu süzülmüş)
 
1 diş sarımsak (ezilmiş)
 
Kırmızı pul biber
 
Tuz ve çekilmiş tane karabiber
 
 
1 Göbek marul yaprakları bol suyla yıkayın, suyunu süzün.
 
2 İnce dilimleyin, derin bir kaseye alın.
 
3 Turşu, közlenmiş biber, AYTAÇ - FISTIKLI DANA SALAM ı jülyen doğrayın.
 
4 Diğer tüm malzemeleri salata kasesine ekleyin.
 
5 Sos için ayrı bir kasede hardalı, mayonezi, yoğurdu, ezilmiş sarımsağı, kırmızı pul biberi karıştırın, tuz ve çekilmiş tane karabiber ile lezzetlendirin. Salatanın üzerinde gezdirin.
 
6 Harmanlayın, servis yapın.
 
 
 
  
 |