| 
 
| 
 
 
 | 
 
Hanım Pırasası | 
 
  | 
pişiren kadın 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 09.03.2013 
Mesajlar: 25 Şehir: Düzce | 
Kısa URL: https://ml.md/lc87452 
Gönderme Tarihi: 09.Mar.2013 
1,784 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 kg ince pırasa
 
1 adet portakal
 
1 çay bardağı sıvıyağ
 
1 tatlı kaşığı tuz
 
 
Pırasalar 2 santim kalınlığında doğranır. Tencereye yağ ve pırasalar atılır, 2-3 dakika çevrilir. Sonra portakal suyu ve tuz eklenir. Kapak kapatılır, 35-40 dakika pişirilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Hanım Pırasası Tarifleri Bakla Tarifleri
 | 
 
 
 
 |