4 Su bardağı un
2 yumurta
Yarım paket margarin ( eritilmiş)
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
1,5 su bardağı ezilmiş yada rendelenmiş peynir
1 paket kabartmatozu
1 tatlı kaşığı tuz, pul biber, kekik, çörekotu
Yumurta, süt, yoğurt, margarini karıştırın. ( bir yumurtanın sarısını üzerine sürmek için ayırın)
Sonra un, kabartmatozu, tuz, peynir, kekik, pulbiber, çörekotunu karıştırın.
15 dakika bekletin.
Yumurta büyüklüğünde yuvarlayıp yağlanmış tepsiye dizin.
Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve susam dökün.
Önceden ısıtılmış orta hararetli fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
|