| 
 
| 
 
 
 | 
 
HAMURLU DOMATES | 
 
  | 
savran 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 19.10.2006 
Mesajlar: 36 Şehir: sincan | 
Kısa URL: https://ml.md/lc8775 
Gönderme Tarihi: 20.Kas.2006 
2,717 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
MALZEMESİ:
 
800  gr.  sert  domates -  3  çay  fincanı süt-150 gr. un - 2 yumurta - 1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz - tuz - biber - Pişirmek için zeytinyağı veya margarin. 
 
 
YAPILIŞI: Domatesleri yıkayın. Parmak genişliğinde parçalar halinde kesin. Tuzlayın ve biberleyin. Diğer tarafta  un, süt, yumurta, maydanoz ve tuzu  karıştırın. İnce bir hamur haline getirin. Tepsiye   yayın.   Domates   dilimlerini   önce una bulayın. Sonra hamura istediğiniz bir şekil vererek   yerleştirin.  Önceden ısıtılmış fırına verin.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
HAMURLU DOMATES Tarifleri Balkabağı Tarifleri
 | 
 
 
 
 |