| 
 
 www.miele.com.tr
 
 Hamur için:
 1 (11/2) küp Maya (42 gr./63 gr.)
 250 (400) ml Süt, ılık
 500 (900) gr. Un
 50 (100) gr. Şeker
 1 (2) tutam Tuz
 50 (100) gr. Tereyağı, sıvı
 1 (2) Yumurta
 Dolgu malzemesi:
 125 (200) gr. Tereyağı, yumuşak
 125 (200) gr. Şeker
 1 (2) Yumurta
 350 (600) gr. Quark
 1 (2) yemek kaşığı Nişasta
 3 (5) yemek kaşığı Limon suyu
 Üstüne serpme malzemesi:
 350 (600) gr. Un
 200 (350) gr. Şeker
 1/2 (1) çay kaşığı Tarçın
 200 (350) gr. Tereyağı, sıvı
 
 Mayayı ılık sütün içinde açın. Un, şeker, tuz, yumurtayı ile pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamuru fırına koyun ve "Kekler \ Mayalı hamur \ 30 dakika kabartın" otomatik programını seçin.
 Hamuru hafifçe yoğurun ve standart tepsiye yayın.
 Tereyağı ve şekeri krema halini alıncaya kadar çırpın, Quark, nişasta ve limon suyunu ilave edin. Quark karışımını mayalı hamurun üstüne sürün.
 Un, şeker ve tarçını karıştırın. Hafif soğutulmuş tereyağını ilave edin. Bütün bunları serpmek üzere yoğurun. Quark dolgunun üzerine serpin.
 
 
 |