|
|
Halk Kavurma |
|
hürcann
Aşçıbaşı
Kayıt: 18.07.2016
Mesajlar: 22 Şehir: Bilecik |
Kısa URL: https://ml.md/lc118258
Gönderme Tarihi: 18.Tem.2016
1,232 defa indirildi / yazdırıldı
|
3 adet kuru soğan
Yarım kg kuzu kuşbaşı
3 çorba kaşığı sıvıyağ
4 adet sivri biber
2 adet domates
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı tuz
Soğanlar ince ince kıyılır. Tavaya et atılır, orta ateşe yerleştirilir. Rengi değişmeye başlayınca sıvıyağ katılır. Yarım saat kadar pişirdikten sonra soğan ilave edilir. 10 dakika daha kavurduktan sonra iri doğranmış biberler atılır. Biberler yumuşayınca karabiber, kekik ve tuz serpilir. Bir kaç dakika sonra ateşten alınır.
|
|
Halk Kavurma Tarifleri Bonfile Tarifleri
|
|