Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Yemek Tarifleri > Tempura Tarifleri > Gyuniku Korokke (1 adet - 1,785 defa bakıldı)

Gyuniku Korokke


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Afgan Yemekleri
Alman Yemekleri
Amerikan Yemekleri
Arap Yemekleri
Arjantin Yemekleri
Avustralya Yemekleri
Avusturya Yemekleri
Azeri Yemekleri
Belçika Yemekleri
Brezilya Yemekleri
Bulgar ve Bulgaristan Türkleri'nin Yemekleri
Çeçen Yemekleri
Çekya Yemekleri
Çin Yemekleri
Danimarka Yemekleri
Diğer Ülkelerin Yemekleri
Endonezya Yemekleri
Filipinler Yemekleri
Finlandiya Yemekleri
Fransız Yemekleri
Güney Afrika Yemekleri
Gürcistan Yemekleri
Haiti Yemekleri
Hint Yemekleri
Hırvat Yemekleri
Hollanda Yemekleri
İngiliz Yemekleri
İran Yemekleri
İrlanda Yemekleri
İskandinav Yemekleri
İskoç Yemekleri
İspanyol Yemekleri
İsrail Yemekleri
İsveç Yemekleri
İsviçre Yemekleri
İtalyan Yemekleri
Japon Yemekleri
Suşi Tarifleri
Tempura Tarifleri
Teriyaki Tarifleri
Kanada Yemekleri
Kazak Yemekleri
Kırgız Yemekleri
Kore Yemekleri
Küba Yemekleri
Macar Yemekleri
Meksika Yemekleri
Norveç Yemekleri
Malezya Yemekleri
Özbek Yemekleri
Pakistan Yemekleri
Peru Yemekleri
Polonya Yemekleri
Portekiz Yemekleri
Romen Yemekleri
Rus Yemekleri
Slovak Yemekleri
Tahiti Yemekleri
Tayland Yemekleri
Venezuela Yemekleri
Vietnam Yemekleri
Yeni Zellanda Yemekleri
Yunan ve Batı Trakya Türkleri'nin Yemekleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Gyuniku Korokke

inci tuğ
Aşçıbaşı
Aşçıbaşı

Kayıt: 04.04.2017
Mesajlar: 25
Şehir: Malatya
Kısa URL: https://ml.md/lc124303
Gönderme Tarihi: 04.Nis.2017
1,105 defa indirildi / yazdırıldı




www.asyagurme.com

4 Adet Patates, (yaklaşık 900 gram) Parçalara kesilmiş
1 Adet Soğan (Büyük Boy), Küp doğranmış
450 Gram Dana Kıyma
2 Yemek Kaşığı Ayçiçek Yağı
2 Çay Kaşığı Tuz
Taze Çekilmiş Karabiber
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
Kaplaması için:
2.5 Su Bardağı Japon Ekmek Kırıntısı (Panko), (yaklaşık 125 gram)
½ Su Bardağı Un, (yaklaşık 60 gram)
3 Adet Yumurta (L Boy), Çırpılmış
Servis için:
Tonkatsu Sos

Birkaç parçaya kestiğiniz patatesleri derin bir tencereye yerleştirin ve üzerine, patateslerin üzerini 2-3 cm geçecek kadar su ilave edip, kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra orta dereceli ateşte patatesler yumuşayana dek yaklaşık 20-30 dakika haşlayın.
Patatesler haşlanırken geniş bir tavada 1 yemek kaşığı kadar ayçiçek yağını orta dereceli ateşte ısıtın. Isınan tavaya küp küp doğradığınız soğanları ilave edip, yumuşayana dek yaklaşık 5 dakika soteleyin. Ardından kıymayı ilave edin ve 5 dakika daha sotelemeyi sürdürün. Kıyma kendi bıraktığı suyunu çekince 1 tutam taze çekilmiş karabiber ve 1 çay kaşığı tuz ile lezzetlendirip, hazırladığınız iç harcı biraz soğuması için bir kenara alın.
Bir diğer tavada ise 2.5 su bardağı kadar ekmek kırıntısını 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı ile karıştırın ve orta dereceli ateşte rengi dönene dek çevirin. Rengi kızaran ekmek kırıntısını geniş bir kaseye aktarın ve soğuması için bir kenarda bekletin.
Haşlanan patateslerin suyunu iyice süzün ve geniş bir kaseye aktarın. Ardından bir çatal veya patates ezicisi yardımıyla patatesleri ezin ve üzerine taze çekilmiş karabiber, 1 çay kaşığı tuz ve 1 yemek kaşığı tereyağını da ilave edip, güzelce karıştırın. Hazırladığınız kıymalı harcı da patateslere ilave edin ve tüm malzemeleri bir kez daha iyice karıştırın.
Hazırladığınız karışımı henüz sıcakken bir spatula yardımıyla 16 eşit parçaya bölün ve her bir parçayı eliniz yardımıyla yuvarlayarak şekillendirin. Kroketleri yaklaşık 20-30 dakika buzdolabında dinlendirin.
Fırını 200 derecede önceden ısıtın ve bir fırın tepsisini yağlı kağıt ile kaplayıp, hazır bulundurun. Buzdolabında dinlendirdiğiniz kıymalı kroketleri teker teker önce una bulayın ve fazla unun dökülmesi için hafifçe silkeleyin. Ardından çırpılmış yumurtaya ve son olarak da ekmek kırıntısına batırıp, her tarafını iyice kaplayın. Hazırladığınız kroketleri fırın tepsisine yerleştirin ve yaklaşık 10 dakika pişirdikten sonra yanında tonkatsu sos ile birlikte sıcakken servis edin.







Gyuniku Korokke Tarifleri Tempura Tarifleri



(1 adet Gyuniku Korokke 1,785 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort