|
|
Güzelleme |
|
DARI
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 02.03.2007
Mesajlar: 416 Şehir: Kırıkkale |
Kısa URL: https://ml.md/lc12916
Gönderme Tarihi: 31.Mar.2007
2,514 defa indirildi / yazdırıldı
|
Kullanılacak malzeme (24 parçalık):
12 dilim tava ekmeği,
ekmek dilimlerinin genişliğinde 12 parça jambonla 12 parça kaşer peyniri,
50 gram tereyağı. Yapımı:
Tava ekmeklerinin kabuklarını çıkarıp attıktan sonra her dilimi ortadan eşit iki parçaya bölmeii. Kaşer peyniri ve jambon dilimlerini de eşit iki parçaya bölmeli. Tereyağını tahta kaşıkla döverek macun durumuna getirmeli. Ekmek dilimlerinin altlarıyle üstlerine macun durumuna getirilmiş tereyağını sürmeli. Sonra bu dilimlerin altlarına jambon, üstlerine de peynir dilimini koyup yağa bulanmış fırın tepsisine oturtmalı. Tepsiyi orta ısılı fırına sürüp kanapelerin altlarıyle üzerleri kızarıncaya kadar orada tutmalı.
Tepsiyi fırından çıkarınca içindekileri hemen servis tabağına almalı ve sıcak sıcak servis yapmalı.
|
|
Güzelleme Tarifleri Ekmek Arası Tarifleri
|
|