| 
 
| 
 
 
 | 
 
GÜVERCİN KEBABI | 
 
  | 
karaca 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 03.07.2010 
Mesajlar: 64 Şehir: toroslar | 
Kısa URL: https://ml.md/lc53249 
Gönderme Tarihi: 03.Tem.2010 
2,617 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Güvercinleri temizleyiniz, tuzlayıp yarım saat bırakınız. Sonra şişlere geçirip yağlı kâğıda sarınız. Orta ateşte arasıra kendi suyu ile ıslatarak 30 dakika kızartınız.
 
 
Not: Güvercini 4 parçaya ayırınız. Önce uzunlamasına sonra her yarım parçadan iki eşit parça kesiniz.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
GÜVERCİN KEBABI Tarifleri Kebaplar
 | 
 
 
 
 |