| 
 
| 
 
 
 | 
 
Güveçte Somon Balığı | 
 
  | 
nüvide 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 06.02.2012 
Mesajlar: 62 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc72400 
Gönderme Tarihi: 08.Şub.2012 
2,756 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
Yarım kg somon balığı
 
3 yeşil biber
 
4 domates
 
2 diş sarımsak
 
2 taze defne yaprağı
 
1 limon
 
1 kase mantar
 
Tane karabiber
 
Zeytinyağı
 
Kaşar peyniri
 
 
Öncelikle balıklarımızı güzel bir şekilde ayıklayarak yılıyoruz .Ayıklanığımız balığı ve mantarları küp şeklinde doğrayalım. Tavaya sıvı yağ ilave edelim ve balığı alalım. Biraz kavurduktan sonra mantarı ilave edelim. Biberlerimizi dograyalım ve tavaya koyalım. Domateslerin Kabuklarını soyarak doğrayalım ve tavaya koyalım.. Tavada pişirdikten sonra güveçe alılım. Üzerine ise sarımsak, defne yaprağı, tane karabiber ve tuz ilave edin. Limonu dilimleyip kenarlarına yerleştirin.Üzerine kaşar peyniri rendeleyip Koyalım Kaşar Peynirini istemeyen koymayabilir,tamamıyla kişisel zevke dayalıdır. Önceden ısıtılmış 185 derecelik fırında 5 dakika süre ile pişirelim.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Güveçte Somon Balığı Tarifleri Ahtapot Tarifleri
 | 
 
 
 
 |