Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

Güveçte Kuzu Etli Şevketi Bostan (Alaçatı İzmir)


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Marmara Yemekleri
Ege Yemekleri
Afyonkarahisar Yemekleri
Aydın Yemekleri
Denizli Yemekleri
İzmir Yemekleri
Kütahya Yemekleri
Manisa Yemekleri
Muğla Yemekleri
Uşak Yemekleri
Akdeniz Yemekleri
İç Anadolu Yemekleri
Karadeniz Yemekleri
Doğu Anadolu Yemekleri
Güneydoğu Anadolu Yemekleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


Güveçte Kuzu Etli Şevketi Bostan (Alaçatı İzmir)

buz
Şef Aşçıbaşı
Şef Aşçıbaşı

Kayıt: 09.03.2016
Mesajlar: 36
Şehir: Yozgat
Kısa URL: https://ml.md/lc115418
Gönderme Tarihi: 10.Mar.2016
2,061 defa indirildi / yazdırıldı




Alaçatı Ot Festivali 2013

1 Kilo Şevketi Bostan (Ayıklanmış)
500 Gram Kuzu Eti Parça Kol
1 Adet Soğan
1 Çay Bardağı Zeytinyağı
1 Tatlı Kaşığı Tuz
Terbiyesi için:
1 Adet Limon
1 Yemek Kaşığı Un

Şevketi bostanların varsa sert kısımlarını ayıklayın. Yıkayıp süzgüde bırakın. Güveci orta ateş üstüne oturtun. Zeytinyağını koyun. Diş diş doğranmış soğanı ve parça kuzu etlerini katın.
Karıştırarak etleri soğanlarla birlikte pembeleşinceye kadar kavurun. Şevketi bostanları ve tuzu katın. Ocağı kısın. Şevketi bostanları yaklaşık on dakika karıştırarak etlerle birlikte kavurun ve güvece şevketi bostanların seviyesine kadar sıcak su doldurun. Kapağı kapalı güveci kısık ateşte pişmeye bırakın.
Yaklaşık 10 dakika sonra terbiyeyi hazırlayın. Bir kap içinde unu, limon suyunu, yemek suyundan da bir kepçe kadar alarak birlikte çırpın ve bir bulamaç elde edin. Bulamacı yemeğe katıp karıştırın. Pişirmeye devam edin.
Etler ve şevketi bostanlar piştiğinde yemeği servise verin.







Güveçte Kuzu Etli Şevketi Bostan (Alaçatı İzmir) Tarifleri Ege Yemekleri



(1 adet Güveçte Kuzu Etli Şevketi Bostan (Alaçatı İzmir) 15,907 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort