| 
 
 
 | 
Güveçte Kaz Ciğeri Kavurması | 
  | 
klima 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 27.06.2013 
Mesajlar: 39 Şehir: Beşevler-Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc90167 
Gönderme Tarihi: 28.Haz.2013 
2,513 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
Yarım kilogram kaz ciğeri
 
4 yemek kaşığı tereyağı
 
Tuz
 
Kekik
 
 
İlk olarak tereyağı derin bir güvece alınır ve üstüne doğranmış kaz ciğerleri ile beraber tuz katılıp yüksek ateşte ara ara karıştırılarak kavrulur. Ocaktan almadan önce ise içine kekik serpilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |