| 
 
 
 | 
Güveçte Kaşarlı Alabalık Dilimleri | 
  | 
sarnur 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 21.08.2013 
Mesajlar: 30 Şehir: Sakarya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc91593 
Gönderme Tarihi: 22.Ağu.2013 
2,384 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
4 ADET ALABALIK
 
150 GR RENDELENMİŞ KAŞAR PEYNİRİ
 
2 YEMEK KAŞIĞI MARGARİN
 
1 TATLI KAŞIĞI PUL BİBER
 
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
 
2 ADET YEŞİL BİBER
 
1 ADET KÜÇÜK BOY KURU SOĞAN
 
3 DİŞ SARIMSAK
 
2 YEMEK KAŞIĞI SIVI YAĞ
 
 
ALABALIKLARIN DIŞ DERİSİNİ SOYUP DİLİMLERE AYIRIN.BİR KABIN İÇİNE KURU SOĞANLARINIZI, YEŞİL BİBERLERİNİZİ DİLİMLEYEREK KOYUN. SARIMSAKLARI SOYUN VE DİLİMLEYEREK SOĞANLARIN ÜZERİNE EKLEYİN. İÇİNE PUL BİBER VE TUZ EKLEYİN. SIVI YAĞI, DİLİMLENMİŞ ALABALIĞI EKLEYİN. TÜM MALZEMEYİ KARIŞTIRIN VE 1 SAAT BUZDOLABINDA BEKLETİN. MİNİ GÜVEÇLERİNİZİ MARGARİNLE YAĞLAYIN. İÇİNE BALIKLARI DİĞER MALZEMELERLE BİRLİKTE PAYLAŞTIRIN. FIRINDA KIZARTMAYA BAŞLAYIN. ÜZERİ KIZARMAYA BAŞLAYAN BALIĞINA KAŞAR PEYNİRİ RENDESİNİ EKLEYİN.KAŞARLARINIZ ERİYİNCE YEMEĞİNİZ SERVİSE HAZIRDIR.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |