| 
 
| 
 
 
 | 
 
Güveçte Kalkan | 
 
  | 
feray 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 15.07.2013 
Mesajlar: 49 Şehir: Zonguldak | 
Kısa URL: https://ml.md/lc90640 
Gönderme Tarihi: 17.Tem.2013 
2,907 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
800gr. kalkan balığı
 
1 kaşık margarin
 
1 adet sivribiber
 
7-8 adet mantar
 
1 diş sarımsak
 
1 adet domates
 
2 kaşık krema
 
1 kaşık kaşar rendesi
 
 
Temizlenmiş kalkan balığını ince dilimleyin, 1 çorba kaşığı margarini tavaya aktarın. Kızdırdıktan sonra küçük kesilmiş sivribiberi, mantarları, sarımsağı ve domates ekleyin.
 
Birkaç dakika kısık ateş soteleyin. 2 çorba kaşığı krema ilave edin.
 
Güveç kabına dilimlenmis kalkan balığını koyun. Üzerine hazırladığınız karışımı dökün, bir çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peynirini de serpin. Orta derecede ısılı fırında 20 dakika pişirin ve sıcak servis yapın
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Güveçte Kalkan Tarifleri Alabalık Tarifleri
 | 
 
 
 
 |