|
Güllü Pudingli ve Hurmalı Tatlı |
|
halidem
Aşçıbaşı
Kayıt: 08.11.2018
Mesajlar: 23 Şehir: Manisa |
Kısa URL: https://ml.md/lc138248
Gönderme Tarihi: 09.Kas.2018
501 defa indirildi / yazdırıldı
|
2 paket Pakmaya Güllü Puding<
4 su bardağı süt
100 ml Pakmaya ŞefKrema
6 adet büyük boy hurma
1 kahve fincanı iri çekilmiş ceviz içi
2 adet hurma
1 dilim ufalanmış sade kek (isteğe bağlı)
Güllü pudingi ve sütü tencereye aktarın. Orta ateşte yoğun bir kıvam elde edinceye kadar sürekli karıştırarak pişirin
Güllü puding pişince ocaktan alın, arada bir karıştırarak ılıtın. Puding ılınınca kremayı ekleyin. İyice karıştırın.
Kremalı pudingin içine küçük küçük doğradığınız hurmayı ve ceviz içini ekleyin. Spatula ile karıştırın. Karışımı cam kaselere paylaştırın. Buzdolabında birkaç saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirin. İsteğe göre üzerine ufalanmış kek ve hurma ile süsleyerek servis yapın.
|
|