| 
 
 
 | 
GRAVYER PEYNİRLİ BÖREK İÇİ | 
  | 
im 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 20.08.2012 
Mesajlar: 1159 Şehir: Balgat | 
Kısa URL: https://ml.md/lc79509 
Gönderme Tarihi: 21.Ağu.2012 
2,053 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
1 kahve fincanı un
 
3,5 kahve fincanı kaynar süt
 
1 tepeleme çorba kaşığı yağ
 
250 gram rende gravyer
 
Az kırmızıbiber
 
 
1) Unla yağı ağır ateşte bir kuşaneye koyarak ve bir çırpma teliyle karıştırarak 1 dakika kavurunuz.
 
2) Kaynar olarak sütünü ilâve ediniz. 2 dakika devamlı iyi karıştırarak ateşten alınız.
 
3) 5 dakika sonra peynir ve kırmızıbiberini ilâve edip iyice karıştırınız ve soğuyunca servis yapınız.
  
 | 
 
 
 
 
 
 |