|
|
Gökçesu Pilavı |
|
rigal
Şef Aşçıbaşı
Kayıt: 22.07.2009
Mesajlar: 52 Şehir: İzmit |
Kısa URL: https://ml.md/lc81014
Gönderme Tarihi: 19.Eyl.2012
1,560 defa indirildi / yazdırıldı
|
4 Yemek Kaşığı Sana Klasik
1 Tatlı Kaşığı Ucuyla tuz
1 Adet havuç
1 Bardak HAŞLANMIŞ NOHUT
1 Kase pirinç
1 Çay Bardağı iri kıyılmış ceviz
Tuzlu ve ılık suda pirinçi ıslatın. 20-25 dakika bekletin. Yıkayıp, süzün. Tencereye sana margarını koyup eritin pirinçi kavurun. Rendelenmiş havuçu ilave edip karıştırın. Haşlanmış nohutu ilave edip, tuz ve yeteri kadar kaynar su veya et suyu koyun. Pilavı pişirin, dinlendirin. İçerisine kıyılmış dereotu ve iri kıyılmış cevizi ilave edin.
|
|
Gökçesu Pilavı Tarifleri Sana Yemek Tarifleri
|
|