| 
 
| 
 
 
 | 
 
Glaze Havuç | 
 
  | 
Ay Han 
Şef Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 16.03.2016 
Mesajlar: 35 Şehir: Kütahya | 
Kısa URL: https://ml.md/lc119684 
Gönderme Tarihi: 17.Eyl.2016 
2,703 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
500 gram küçük boy havuç
 
2 yemek kaşığı tereyağı
 
2 yemek kaşığı elma sirkesi
 
1 yemek kaşığı toz şeker
 
2 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz
 
Tuz
 
Karabiber
 
1 su bardağı tavuk suyu
 
 
Tereyağını tavada eritip, havuçları ekleyip karıştırın Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin Sirke ve tavuk suyunu ilave edip orta ateşte tavanın kapağını hafif aralıkta bırakıp yaklaşık 7 dakika pişirin Şekeri ekleyip iyice karıştırın Tavanın kapağını kapatmadan tavuk suyu çekilip parlak görüntü oluşana kadar 5-6 dakika daha pişirin Servis tabağına alıp maydanozu ekleyin ve sıcakken servis edin.
 
 
 
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Glaze Havuç Tarifleri Fasulye Tarifleri
 | 
 
 
 
 |