| 
 
| 
 
 
 | 
 
Giriş Böreği | 
 
  | 
küçük anne 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 13.01.2012 
Mesajlar: 22 Şehir: Ankara | 
Kısa URL: https://ml.md/lc71630 
Gönderme Tarihi: 13.Oca.2012 
2,307 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
8 adet kare milföy hamuru
 
4 çorba kaşığı krem peynir
 
Kızartma yağı
 
 
Milföy hamurları merdaneyle büyütülür. Yüzeyine krem peynir sürülür. Üzerine ikinci açılan milföy konur, bastırılır. Zigzag ruletle kibrit kutusu büyüklüğünde kesilir. Börekler kızgın yağda altın rengi kızartılır.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Giriş Böreği Tarifleri Alt Üst Böreği Tarifleri
 | 
 
 
 
 |