| 
 
| 
 
 
 | 
 
Gıdak Omlet | 
 
  | 
Filiz Savaş 
Aşçıbaşı 
 
  
Kayıt: 08.12.2014 
Mesajlar: 23
  | 
Kısa URL: https://ml.md/lc103672 
Gönderme Tarihi: 16.Arl.2014 
1,316 defa indirildi / yazdırıldı 
   | 
 
 
 
 
1 adet tavuk göğsü
 
3 adet yumurta
 
1 çay kaşığı karabiber
 
1 çay kaşığı tuz
 
1 çorba kaşığı tereyağı
 
 
Tavuk göğsü az suda haşlanır ve didiklenir. Yumurtalar çukur bir kaba kırılır, tuz ve karabiber ilave edilir. Tamamen şeklini kaybedene kadar çatalla çırpılır. Sonra didiklenmiş tavuk eti katılır. Tavaya tereyağı bırakılır, eriyince karışım dökülür. Bir yüzü kızarınca diğer yüzü çevrilir.
  
 | 
 
 
 
 
 
 
 |  
 
Gıdak Omlet Tarifleri Çılbır Tarifleri
 | 
 
 
 
 |