| 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 | 
 
GECE YARISI ÇORBASI Tarifleri Çorba Tarifleri
| 
 |  
| GECE YARISI ÇORBASI |  
|  | eksen Şef Aşçıbaşı
 
  
 Kayıt: 24.01.2011
 Mesajlar: 237
 Şehir: Erzurum
 | Kısa URL: https://ml.md/lc73566 Gönderme Tarihi: 10.Mar.2012
 2,092 defa indirildi / yazdırıldı
 
 |  
| 
 
 500 gr. soğan
 2 diş sarımsak
 50 gr. margarin
 1 çorba kaşığı un
 1+1/4 litre et suyu
 Karabiber
 Tuz
 125 gr. kaşar 2 peyniri
 50 gr. gravyer peyniri
 12 dilim çok ince kesilmiş ekmek
 
 Soğanları ayıklayın. Uzunlamasına ikiye bölün ve ince ince kesin. Havanda dövülmüş olan sarımsak ile soğanları kızdırılmış olan margarinde 20 dakika kısık ateşte pembeleştirin. Unu üzerine serpin. 2 dakika pişirin. Sonra sıcak et suyunu katın. Çorbayı 20 dakika kısık ateşte 2 pişirin. Karabiber, tuz serpin. Peynirleri rendeleyin. Birbirine karıştırın. Ekmek dilimlerini kızartın. Çorbayı kaselere koyun. Her birine birer çorba kaşığı rende peynir serpin. Her bir kaseye 3 dilim kızarmış ekmek koyun. Üzerine tekrar rende peynir serpin. Sıcak olarak servis yapın.
 
 
 |  
| 
 
 
 
 
 |  | 
 
   |