Yiyiniz iciniz ancak israf etmeyiniz (Araf 31)
lezzetler.com yemek tarifleri paylaşım sitesi

FRENK ÜZÜMLÜ MERENG


Fotoğraflı Yemek Tarifleri

Ana Sayfa
Video Yemek Tarifleri
Yemek Galerileri
Ana Yemek Tarifleri
Tatlı Tuzlu İkram Tarifleri
Kek Tarifleri
Kurabiye Tarifleri
Pasta Tarifleri
Bademli Pasta Tarifleri
Baton Pasta Tarifleri
Bisküvili Pasta Tarifleri
Çikolatalı Pasta Tarifleri
Çilekli Pasta Tarifleri
Elmalı Pasta Tarifleri
Glazür Tarifleri
Kahveli Pasta Tarifleri
Kayısılı Pasta Tarifleri
Kestaneli Pasta Tarifleri
Kremalı Pasta Tarifleri
Limonlu Pasta Tarifleri
Meyveli Pasta Tarifleri
Milföy Pasta Tarifleri
Mozaik Pasta Tarifleri
Muzlu Pasta Tarifleri
Pandispanya Tarifleri
Parfe Tarifleri
Pay Tarifleri
Portakallı Pasta Tarifleri
Profiterol Tarifleri
Rulo Pasta Tarifleri
Tart Tarifleri
Tartolet Tarifleri
Tiramisu Tarifleri
Turta Tarifleri
Yaş Pasta Tarifleri
Hamur İşleri
Börek Tarifleri
Çörek Tarifleri
Şerbetli Tatlı Tarifleri
Sütlü Tatlılar Pelteler
Meyve Tatlıları
Helvalar
Dondurmalar
Kanepeler
İçecekler
Şekerlemeler
Tatlı Soslar
Diğer İkram Tarifleri
Yöresel Yemek Tarifleri
Geleneksel Yemek Tarifleri
Etnik Yemek Tarifleri
Dünya Mutfaklarından Yemek Tarifleri
Diyet Yemek Tarifleri
Markalardan Yemek Tarifleri
Bebek Yemek Tarifleri
Vejetaryen Yemek Tarifleri
Osmanlı Yemek Tarifleri
Kamp Yemek Tarifleri
Sebze Yemek Tarifleri
Meyve Tarifleri
Kırmızı Et Yemek Tarifleri
Av ve Kümes Etleri Tarifleri
Balık ve Deniz Ürünleri Yemek Tarifleri
Sakatat Yemek Tarifleri
Çerez Tarifleri
Tahıl Yemek Tarifleri
Diğer Malzemelerden Yemek Tarifleri
Pişirme Yöntemlerine Göre Yemek Tarifleri
Tatlarına Göre Yemek Tarifleri
Kolay Yemek Tarifleri
En Yeni Yemek Tarifleri
Malzemeye Göre Arama
Genel Konular
Mütevazı Lezzetler®

Üye Girişi
Üye Ol


FRENK ÜZÜMLÜ MERENG

Sıdıka Şendil
Aşçı
Aşçı

Kayıt: 15.10.2007
Mesajlar: 19
Şehir: İstanbul
Kısa URL: https://ml.md/lc18477
Gönderme Tarihi: 17.Ekm.2007
2,167 defa indirildi / yazdırıldı




4 adet
MALZEME;
Mereng için:
3 taze yumurta akı,
90 g şeker,
75 g çekilmiş badem,
30 g pudra şekeri,
1 tatlı kaşığı un
Jöle:
2 çorba kaşığı limon suyu,
100 ml üzüm suyu,
125 g pratik reçel şekeri
Fazladan:
150 g frenk üzümü,
1 yumurta akı,
50 g toz şeker

Fırını 160 derecede ısıtın (gazlı fırın 1). Pişirme kağıdına 4 dikdörtgen çizin (yaklaşık 1 5 cm uzunluğunda, 10 cm eninde). Kağıdı bir tepsinin üstüne koyun.
Yumurta aklarını çırpın, şekeri azar azar ilave ederek devamlı çırpın. İyice katılaştıktan sonra bademleri, pudra şekerini ve unu dikkatlice yedirin.
Kağıdın üstüne 2şer çorba kaşığı hamur sürün. Gerisini delikli torbaya doldurun, kenar yapın. Merengleri yakl. 35 dakika pişirin, fırının kapısını biraz açık bırakın.
Limon ve üzüm suyunu kaynatın, reçel şekerini ilave edin ve tarife göre kaynatın. Jöleyi soğumaya bırakın.
Frenk üzümlerini yıkayarak tanelerini ayıklayın ve jöleye katın.
Fırın ısısını 200 dereceye yükseltin (gazlı fırın 3). Merengeleri başka kağıda alın. Jöleyi dağıtın.
Kalan yumurta akını çırpın, şekeri ilave edin. Yumurta akını dekoratif bir şekilde üzerine sıkın. Tekrar 15 dakika pişirin.






FRENK ÜZÜMLÜ MERENG Tarifleri Bisküvili Pasta Tarifleri



(1 adet FRENK ÜZÜMLÜ MERENG 55,737 defa bakıldı)


lezzetler.com
Site Hakkında
Kullanım Kuralları
Üyelik Kuralları
Gizlilik Bildirimi
Hediyeli Üyelik
Alan Adlarımız
Bölümler
Yemek Kitapları
Mütevazı Lezzetler® Yemek Kitabı
Mütevazı Lezzetler® İkramlar
Mütevazı Lezzetler® Kurabiyeler
Mütevazı Lezzetler® Çorbalar
Mütevazı Lezzetler® Pilavlar
Mütevazı Lezzetler® Videoları
Mütevazı Lezzetler® Fotoğrafları
Mütevazı Lezzetler®
Mütevazı Lezzetler® Sertifikaları
Mütevazı Lezzetler® Türkçe
Mütevazı Lezzetler® Azəricə
Mütevazi Lezzetler® English
Mütevazi Lezzetler® Español
Mütevazi Lezzetler® Deutsch
Mütevazi Lezzetler® Français
Mütevazi Lezzetler® Italiane
Скромные Вкусы® Русский
لذيذ المتواضع ®عربية
Video Sunucuları
video.lezzetler.com
video.ml.md
Youtube
Dailymotion
Facebook
İzlesene
Mynet
Sosyal Medya
lezzetler.com facebook uygulaması
lezzetler.com facebook sayfası
lezzetler.com twitter sayfası
Mütevazı Lezzetler® facebook sayfası
Mutevazı Lezzetler® twitter sayfası

izmir escort - alsancak escort